Fie ca vorbim despre boala celiaca, intoleranta la gluten sau pur si simplu o preferinta alimentara – o modificare de dieta care sa excluda produsele ce contin gluten nu ar trebui sa vina la pachet cu sacrificii alimentare sau compromisuri in ceea ce priveste gustul.

Beneficiile unei diete fara gluten sunt numeroase si remarcabile, incepand de la disparitia simptomelor clinice chiar de la primele zile ale dietei, la normalizarea nivelului de anticorpi si refacerea structurii normale a mucoasei intestinale.

Insa mai mult decat atat, efectele se simt si la nivelul starii de spirit, a apetitului, a activitatii digestive si, in cazul copiilor, la reluarea ritmului normal al cresterii.
Totodata, si alte afectiuni metabolice, precum osteoporoza sau anemia cauzata de deficienta de fier, tind sa se rezolve treptat.
Adoptand o dieta fara gluten intr-o etapa timpurie a dezvoltarii unei astfel de afectiuni se poate reduce riscul complicatiilor pe termen lung.

Produsele fara gluten Sam Mills

Produsele Sam Mills au fost create pentru a corespunde celor mai inalte standarde calitative in ceea ce priveste alimentele fara gluten, oferind o gama variata de alternative sanatoase, delicioase si adaptate nevoilor dietetice.
Intreaga gama de produse fara gluten Sam Mills a fost creata astfel incat tu sa te poti bucura de gustul intens al alimentelor preferate, intr-o forma moderna, nutritiva si usor de pregatit.