Misiunea noastra

Inainte de a fi o afacere, suntem o familie. Credem in legaturi de durata, in fericirea gasita in fiecare farfurie, in combinatii creative de gusturi si in inovatia care sustine un stil de viata sanatos pentru o lume mai buna.

Ne dorim sa oferim mancare gustoasa si sanatoasa cu o preparare usoara, in acelasi timp oferind increderea calitatii unor retete curate si produse sigure, fara alergeni.

Suntem dedicati excelentei in productie si distributie si facem totul pentru a deveni alegerea preferata a celor care pretuiesc sanatatea si produsele de inalta calitate.

Sustinatori ai unui stil de viata modern, am reusit, prin inovatie si investitii in tehnologie, sa echilibram raportul pret-calitate in industria Gluten Free, continuand, la 12 ani de la infiintare, sa oferim consumatorilor nostri produse inovatoare unice.

SUSTENABILITATE

SUSTENABILITATE

Angajamentul nostru pentru responsabilitate si transparenta in protejarea mediului pentru generatiile viitoare este indiscutabil. Stim ca un mod responsabil de a actiona in beneficiul consumatorilor nostri presupune si investitia in tehnologie, design si optimizarea proceselor pentru un impact cat mai redus asupra mediului.

Agricultura sustenabila, sustinerea fermierilor si implicarea activa in educarea consumatorilor in acord cu principiile noastre sunt doar cateva dintre liniile de actiune pe care le urmarim indeaproape si pe care le-am incorporat in cultura noastra interna aici, in familia Sam Mills.

Telul nostru este sa avem intr-un viitor cat mai apropiat o amprenta de carbon neutra, iar in acest sens solicitam furnizorilor nostri aceeasi atitudine inovativa in optimizarea aportului de plastic in ambalaje si chiar in conceperea de ambalaje bio-degradabile si refolosibile care sa mentina in acelasi timp produsele in starea lor ideala.

Misiunea noastra
CERTIFICARI si RECUNOASTERE INTERNATIONALA

CERTIFICARI si RECUNOASTERE INTERNATIONALA

Dupa 10 ani de activitate, Sam Mills a devenit un furnizor de referinta, avand una dintre cele mai mari si moderne fabrici dedicate productiei de alimente fara gluten din lume, cu o capacitate totala de 24.000 tone de paste pe an si un brand international prezent in peste 60 de tari.

Bazandu-ne activitatea pe cercetare, inovatie si control al calitatii, Sam Mills garanteaza consumatorilor paste sanatoase si de o calitate ridicata, in conformitate cu:

 

SUSTENABILITATE